
شراره حسینی به فارس گفت: خوردن چای پررنگ معمولا برای بدن مناسب نیست و افرادی که دارای مشکلات قلبی هستند یا معدهای حساس دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند، اما چای کمرنگ میتواند جای آب را برای بدن پر کند. وی با بیان این مطلب که معمولا افراد سعی میکنند بعد از غذا چای بخورند، گفت: افراد میتوانند با رعایتکردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه، چای را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا میل نکنند. حسینی تصریح کرد: افرادی که معدهای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: