
به گزارش جام جم نما به نقل از العالم، مجله «فارن پالیسی» به نقل از روزنامه نگاران حاضر در سخنرانی «رجب طیب اردوغان» در خارج از پژوهشکده بروکینگز تأکید کرد که نیروهای امنیتی ترکیه ای دو روزنامه نگار را روی زمین انداختند و یک نفر دیگر را لگد زدند.
روسیا الیوم خاطرنشان کرد که یکی از فعالان در شبکههای اجتماعی ویدیویی را از اقدام مسئولان ترکیهای برای اخراج یک خبرنگار از داخل پژوهشکده بروکینگز منتشر کرد اما در نهایت نیروهای امنیتی مانع از این اقدام شدند.
به گفته برخی فعالان، مسؤولان ترکیهای همچنین تلاش کردند مانع از تظاهرات عدهای معترض در واشنگتن شوند.
معاون مشاور امنیت ملی در کاخ سفید با اذعان به اطلاع از این گزارشها، مدعی شد که آمریکا از آزادی مطبوعات در سراسر دنیا و از جمله ترکیه دفاع می کند.

-

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛