دادگاه پاکستان حکم بازداشت مشرف را صادر کرد

قاضی دادگاهی در پاکستان دستور داد تا مقام‌ها پرویز مشرف، رئیس‌جمهوری سابق پاکستان را در تاریخ 16 مارس به دادگاه بیاورند. اتهام وی مربوط به پرونده سال 2007 و قتل قاضی عبدالرشید، روحانی برجسته مسجد لال واقع در اسلام‌آباد است.
کد خبر: ۸۸۳۲۷۶

این دادگاه همچنین درخواست مشرف در رابطه با معافیت دائم از حضور در دادگاه را رد کرد. رئیس‌جمهور سابق پاکستان در هیچکدام از 55 جلسه قبلی رسیدگی به این پرونده حاضر نشده است. در سال 2007 دانشجویان و نیروهای امنیتی پاکستان در مسجد لال درگیر شدند که در جریان آن ده‌ها نفر کشته شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها