موج پرتراکم زوار حسینی در قالب هیئتهای مختلف همچنان به سوی کربلای معلی پیش می روند.
عبور و مرور به سمت هسته مرکزی کربلا به علت خیل عظیم عاشقان اباعبدالله الحسین در بسیاری موارد مختل و گاهی با سختی انجام می شود.
موج در حال افزایش زوار حسینی بناچار به صورت فشرده و با کندی بسیار در حال حرکت به سوی کعبه آمال خود هستند.
این در حالی است که جمعیت زیادی از زوار جای خود را به زائران تازه وارد می دهند و در این ترافیک پرحجم بهکندی از کربلا خارج می شوند.
در حالی که تدابیر امنیتی شدیدی در کربلا و نقاط دیگر عراق اتخاذ شده است هزاران نفر از شیعیان از مناطق مختلف عراق و خارج از این کشور با طی مسیرهای طولانی و با همراهی خودروهای زرهی و نظامیان و خودروهای آمبولانس وارد کربلا شده اند تا در مراسم اربعین در این شهر مقدس شرکت کنند. (خبرگزاری صدا و سیما)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم:
با سیدمرتضی کاظمیدینان، مدیر رادیوفرهنگ درباره زیر و بم این رادیو گفتوگو کردیم
تبیین استفاده از رهنمودهای قرآن برای حل مشکلات اجتماعی در گفتوگو با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی