به گزارش جام جم آنلاین ،به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حیدر علی نصر اظهار کرد: این مرکز نسبت به بررسی آماری، انطباق با استانداردهای مرتبط و تحلیل نتایج آزمایشات کنترل کیفی انجام شده توسط شرکتهای غله و خدمات بازرگانی استانها، اقدام کرده و نتایج حاصله رادر قالب" گزارش فصلی سنجش کیفیت آرد" بصورت مستمر ارائه می دهد.
وی افزود: دراین بررسی ها اگر مواردی مغایر با استاندارد دیده شود، مراتب به مراجع ذیربط ازجمله: دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد در هر استان منعکس و موضوع در کارگروه پایش کیفیت آرد و نان استان مورد پیگیری قرار می گیرد.
نصر در خصوص اهم نتایج بررسی کیفیت آرد در سه ماهه دوم سالجاری اظهار داشت: در بررسی های انجام شده، میانگین کشوری ویژگیهای کیفی مهم آرد مصرفی نان های بربری، تافتون و لواش شامل: درصد رطوبت، درصد خاکستر در ماده خشک، درصد پروتئین، درصد گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد 103 آرد(تجدید نظر پنجم و اصلاحیه شماره 1) است.
وی درخصوص ارزیابی میانگین کشوری ویژگیهای کیفی آرد مصرفی نان سنگک نیز تاکید کرد:این ارزیابی ها شامل: درصد رطوبت، درصد پروتئین، درصد گلوتن و ابعاد و اندازه ذرات در محدوده مجاز و مطابق با استاندارد است.
سرپرستپژوهشکده غلات تصریح کرد:در تولید نان سنگک، میانگین کشوری درصد خاکستر در ماده خشک، که بیانگر درصد سبوسگیری از گندم است، با استاندارد های تعریف شده مغایرت دارد و بدین معنی است که در تولید نان سنگک صرفا از آرد سنگک استفاده نشده و از آرد های روشن تر استفاده می شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد