نمک‌خوری ایرانی‌ها بالاتر از استاندارد جهانی

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به مصرف بی‌رویه نمک‌گفت: مصرف نمک در ایران 58 درصد، بیشتر از استانداردهای جهانی است.
کد خبر: ۸۳۵۴۴۰

دکتر هدایت حسینی به مصرف شکر و چربی در کشور اشاره کرد و گفت: مصرف شکر 30 درصد و چربی 21/5 درصد در کشور، بیشتر از استانداردهای جهانی است./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها