فوتبال و تجارت پرسود برای دلالان

جام جم ورزشی: مستند «الماس سیاه، دلخوشی بی‌سرانجام» با موضوع استعدادیابی میان جوانان و نوجوانان فوتبالیست برای تجارت و فروش به کشورهای دیگر از شبکه افق پخش خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۱۴۸۴
فوتبال و تجارت پرسود برای دلالان

به گزارش جام جم ورزشی و به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، استعدادهای مختلفی در کشورهای گوناگون به ویژه جوامع فقیرنشین قاره سیاه وجود دارند که بسیاری از آن‌ها به دلیل نبود بستر مناسب هدر می‌روند و برخی هم که مجال بروز و ظهور می‌یابند، سر از کشورهای دیگر در می‌آورند و در نهایت، نفع آن‌ها به کشور خودشان نمی‌رسد.

مستند «الماس سیاه، دلخوشی بی‌سرانجام» به همین موضوع و باهدف استعدادهای ورزش فوتبال در میان جوانان آفریقایی می‌پردازد.

این مستند به نمایش نحوه کشف بازیکنان جدید و شیوه استثماری فروش آن‌ها به دیگر کشورها، به همت شرکت‌های غربی و به صورت خاص، شرکت «aspire» اختصاص دارد.

وعده‌های دروغ، نگهداری در شرایط نامناسب و در مجموع بهره‌کشی از جوانان و نوجوانان متقاضی انتقال به تیم‌های اروپایی و خانواده‌های آنان، هسته اصلی فیلم است.

این مستند، مصاحبه محور و فاقد نریشن است.

«pascale lamche» کارگردانی «الماس سیاه، دلخوشی بی‌سرانجام» را بر عهده دارد که سه‌شنبه 10 شهریور ساعت 21 و تکرار آن ساعت 12 روز بعد از شبکه افق پخش می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها