رئیس سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت : 15 واحد تولیدی در این استان سالانه 3 هزار تن گوشت و 65 تن تخم بلدرچین تولید می کند.
سجادی پور با بیان اینکه در یزد بیش از300 نفر در صنعت تولید بلدرچین اشتغال دارند، افزود: هم اکنون30 درصد بلدرچین در این استان به مصرف داخلی و 70 درصد آن نیز به کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
وی گفت: ارزش بلدرچین تولیدی استان یزد بیش از 300 میلیارد ریال است وهم اکنون این استان مقام نخست تولید بلدرچین در را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول است که در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین و در عربی هم به آن «سلوی» و «سمانی» می گویند.
گوشت این پرنده، برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و نیز بی خوابی مفید است.
همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد