رئیس سازمان جهاد کشاورزی یزد گفت : 15 واحد تولیدی در این استان سالانه 3 هزار تن گوشت و 65 تن تخم بلدرچین تولید می کند.
سجادی پور با بیان اینکه در یزد بیش از300 نفر در صنعت تولید بلدرچین اشتغال دارند، افزود: هم اکنون30 درصد بلدرچین در این استان به مصرف داخلی و 70 درصد آن نیز به کشورهای حوزه خلیج فارس و عراق صادر می شود.
وی گفت: ارزش بلدرچین تولیدی استان یزد بیش از 300 میلیارد ریال است وهم اکنون این استان مقام نخست تولید بلدرچین در را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بلدرچین، کوچک ترین پرنده از خانواده قرقاول است که در فارسی آن را کرک، ورتج، بدبده و بلدرچین و در عربی هم به آن «سلوی» و «سمانی» می گویند.
گوشت این پرنده، برای بیماری هایی چون آسم، تشنج، فشار خون بالا، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و نیز بی خوابی مفید است.
همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، روی، آهن و سلنیوم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید