
براساس آنچه در سایت ماهواره اروپایی «Eumetsat» مشاهده شده است، وضعیت تحلیل گرد و غبار از ساعت هشت صبح 27 تا هشت صبح 28مرداد به این شرح است:
از حدود ساعت 15 روز گذشته گرد و غبار محلی رقیقی در بیشتر نقاط به خصوص مناطق کوهستانی و کوهپایه های آن پدیدار شد، این پدیده تا ساعت 22 کمی افزایش غلظت داشت، این افزایش غلظت در منطقه کوهستانی زاگرس و شمال غربی ایران بیشتر مشاهده می شود و تا صبح امروز با همان شرایط باقی ماند.
به گزارش ایرنا، مدیر گروه پژوهشی و هواشناسی دینامیک و هم دیدی پژوهشکده هواشناسی و علوم جو گفت: سرعت کنونی باد در تهران 4 متر بر ثانیه (14 کیلومتر بر ساعت)، میزان دید افقی بیش از 10 کیلومتر و رطوبت نسبی 9 درصد است.
وی افزود: هوای کنونی تهران صاف با بیشینه دمای 40 و کمینه دمای 28 درجه سانتیگراد در 24 ساعت گذشته اعلام شده است.
مجید آزادی گفت: هوای تهران برای 48 ساعت آینده صاف در ارتفاعات افزایش ابر گاهی وزش باد و 24 ساعت بعدی آن کمی ابری در بعد ازظهر افزایش ابر و وزش باد پیش بینی شده است.
مدیر گروه پژوهشی و هواشناسی دینامیک و هم دیدی پژوهشکده هواشناسی و علوم جو افزود: دمای کنونی تهران 38 درجه سانتی گراد، هوا صاف و جهت باد جنوبی گزارش شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است