ماشین گلزنی در استقلال

استقلال که از ابتدای فصل نقل و انتقالات به دنبال خرید یک مهاجم ششدانگ و چارچوب‌شناس بود، سرانجام با جذب پروپچیچ کروات به خواسته‌اش رسید.
کد خبر: ۸۲۲۵۱۴

دیروز پس از آن‌که پاسخ استعلام استقلالی‌ها درباره پروپچیچ از سوی فیفا داده شد، همه موانع برای امضای قرارداد با ماشین گلزنی لیگ آلبانی برداشته شد تا این مهاجم با حضور در باشگاه و امضای قرارداد رسما پیراهن آبی استقلال را برتن کند.

پروپچیچ پس از عقد قرارداد با استقلال در جمع خبرنگاران گفت: من چند روزی است که به ایران آمدم تا با استقلال قرارداد امضا کنم. ما منتظر جواب فیفا بودیم که خوشبختانه جواب فیفا هم آمد و حالا خوشحالم که می‌توانم به استقلال کمک کنم. امیدوارم که بازیکن خوبی برای استقلال باشم.

وی درخصوص شناختش از فوتبال ایران گفت: می‌دانم که استقلال قبلا قهرمان ایران و آسیا شده و سوابق خوبی دارد. سوابق این تیم را در اینترنت جستجو کردم و بدون شک از وضع این باشگاه پرسابقه مطلعم. من حتی بازی اولی را که استقلال مقابل سیاه‌جامگان انجام داد نیز به صورت کامل دیدم. بنابراین تمام تلاش خودم را انجام خواهم داد تا برای این تیم مفید باشم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره این‌که از شما انتظارات زیادی در امر گلزنی می‌رود، فکر نمی‌کند کار سختی دارد، ‌گفت:‌ می‌خواهم در زندگی ورزشی‌ام یک چالش جدید را تجربه کنم، بنابراین آماده‌ام که با استقلال این تجربه را نهایی کنم. همان‌طور که گفتم، می‌دانم استقلال تیم بزرگی است و من هم آمده‌ام که فوتبال ایران را تجربه کنم. هیچ ترس و استرسی هم ندارم و به توانایی‌های خودم ایمان دارم.

آمده‌ام که در استقلال خودم را نشان دهم و با گل‌هایم در نهایت جام قهرمانی را بالای سر ببریم.

درباره آقای گل لیگ آلبانی

رونالدو، مسی، نیمار و پروپچیچ. قرارگرفتن در رده چهارم گلزن‌ترین مهاجمان فوتبال اروپا در فصلی که گذشت، بدون شک بزرگ‌ترین افتخاری است که در کارنامه این مهاجم کروات ثبت شده است.

این مهاجم فصل گذشته با پیراهن کوکسی آلبانی 31 گل در لیگ آلبانی به ثمر رساند تا برای دومین سال متوالی عنوان آقای گلی را به‌دست بیاورد.

پروپچیچ در فصل 14ـ2013 هم در تیم اسکندربیوی آلبانی 31 بار موفق به گلزنی شده بود تا نخستین‌بار آقای گل لیگ این کشور شود. این دو فصل را باید درخشان‌ترین فصول دوران فوتبال حرفه‌ای پروپچیچ نامید.

این مهاجم 32 ساله فوتبالش را از سال 2003 و با حضور در تیم اسلاون کرواسی آغاز کرد و پس از آن برای تیم‌های کاپفنبرگر اتریش، ان‌کی کرواتیای کرواسی و الفیصلی عربستان هم بازی کرد. اما درخشان‌ترین عملکرد را در لیگ آلبانی داشت.

پروپچیچ جمعا طی شش فصل، در تیم‌های دینامو تیرانا، تیرانا، فلامورتاری، اسکندربیو و کوکسی آلبانی بازی کرد و 112 بار هم موفق به گلزنی شد.

همه پنج قهرمانی دوران فوتبال پروپچیچ هم در کشور آلبانی و در سوپرلیگ و جام حذفی این کشور رقم خورده است.

آبی‌ها منتظر ITC

همه دردسرها برای جذب این بازیکن، از بازی آخر پروپچیچ با پیراهن کوکسی آلبانی در مقدماتی لیگ اروپا شروع شد.

دیداری که به وقت اروپا در ساعت قبل از نیمه شب تهران آغاز شد، اما به وقت تهران دقایقی پس از 12 شب که زمان قانونی پایان فصل نقل و انتقالات بود به‌اتمام رسید. با این حال در اساسنامه ارسال شده از سوی فیفا به استقلال، این بازیکن مشکلی برای بازی کردن در این تیم ندارد.

بهرام امیری، مسئول نقل و انتقالات استقلال هم بعد از عقد قرارداد با پروپچیچ گفت: ما هفته قبل می‌خواستیم با این بازیکن قرارداد منعقد کنیم، ولی برخی مسائل پیش آمد و به همین دلیل از فیفا خواستیم در این‌باره به ما پاسخ دهد. ما درخواست‌مان را اعلام کردیم و فیفا در پاسخی به ما اعلام کرد بازی کردن این بازیکن برای ما بلامانع است. او در پاسخ به این پرسش که چه زمانی پروپچیچ می‌تواند برای استقلال بازی کند، گفت: به این سوال، مظلومی باید جواب دهد. ما منتظر ITC این بازیکن هستیم و هر وقت مدارکش آماده شود، می‌تواند برای تیم بازی کند. این بازیکن با ما قراردادی دوساله بسته و شک نکنید مبلغ دریافتی‌اش کمتر از همه مهاجمان لیگ برتر است. اجازه دهید سازمان لیگ رقم‌ها را اعلام کند، خودتان متوجه می‌شوید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها