هنرمند باید صرفا کار هنری کند

بحث چگونگی استفاده از فضای مجازی همیشه جزو مواردی بوده که موافقان و مخالفان بسیاری داشته است. در این میان حضور چهره‌های هنری مثل بازیگران سینما و تلویزیون در این عرصه خود مجال بحث‌های فراوانی بوده است.
کد خبر: ۸۱۹۷۱۴

امیرمحمد زند، بازیگر سینما و تلویزیون درباره نحوه حضور بازیگران و چهره‌های شناخته شده در این رسانه گفته است: شبکه‌های اجتماعی بسیار عالی‌اند، به شرطی که از آنها درست استفاده شود. هنرمندان نباید درباره مطالبی که به آنها ربطی ندارد، اظهار نظر کنند.

این بازیگر خاطرنشان کرده: به عنوان مثال وقتی به عنوان یک بازیگر در خیابان راه بروم، زمانی که به سر چهارراه می‌رسم، از خط عبور کردنم مهم است به دلیل این‌که هر آدمی از خط عابر عبور می‌کند و شاید دیده نشود، اما بنده به عنوان بازیگر اگر عبور کنم سریعا دیده و برای مردم الگو می‌شوم. در واقع مساله به نحوی می‌شود که دیگران هم این کار را انجام می‌دهند و از همان هنرمند الگو می‌گیرند. به اعتقاد من هنرمند اسمش معلوم است و باید صرفا کار هنری بکند و نباید به سیاست کار داشته باشد. یکسری مشارکت‌ها در فضاهای اجتماعی لازم است، اما نه این‌که حتما راجع به همه چیز اظهار نظر شود.

به گفته وی، به عنوان مثال موضوع هسته‌ای یک جشن ملی است و تبریک و تهنیت در این زمینه باعث خوشحالی، اما این‌که بخواهند راجع به مسائل مختلف دخالت کنند و نظرات شخصی‌شان را ارائه بدهند، خوب نیست؛ بنابراین کاملا موافقم که اصلا هنرمند نباید به مسائلی که به او ربطی ندارد دخالت و اظهار نظر کند. اگر قوانین یک کشور توسط مردم عادی رعایت شود، پس یک هنرمند حتما موظف به رعایت آن قوانین است، بنابراین امیدوارم همکاران عزیز هنرمندم بیشتر به فکر ارتقای فرهنگ و هنر این مملکت باشند تا این‌که بخواهند به هر دلیلی مسائل حاشیه‌ای مختلف را «بُلد» کنند.

این بازیگر و مجری سابق برنامه «سینما چهار» تصریح می‌کند: یک هنرمند باید در مراسمی که مربوط به نظام جمهوری اسلامی، صداوسیما، وزارت ارشاد و خیریه‌ها می‌شود شرکت کند و قانونمدار باشد. بنده کاملا موافقم با این‌که اگر هنرمندی از قانون تخطی کرد نه تنها مجازات شود، بلکه باید مجازات مضاعف هم بشود. شبکه‌های اجتماعی جایگاه خیلی از مسائل نیستند. من برخی از همکارانم را می‌بینم که در صفحه‌های اجتماعی‌شان می‌خواهند یک پُست بگذارند، در چهار صفحه طومار برای خودشان می‌نویسند. به نظرم اینستاگرام، فیسبوک و دیگر شبکه‌های اجتماعی جای اظهار عقیده نیست، بلکه اظهار عقیده جایش در مقالات، روزنامه‌ها و خبرگزاری‌هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها