یادداشت

ناآمادگی روانی

من تمامی بازی‌های تیم لهستان را در لیگ جهانی والیبال دیده بودم، اما باید بگویم آنها در هیچ‌کدام از دیدارهای قبلی مانند بازی دوم با ایران این‌قدر خوب بازی نکرده بودند. به اعتقاد من، لهستان روز جمعه با لهستانی که روز یکشنبه برابر ایران بازی کرد، چند فرق عمده داشت که مهم‌ترین آن در بلندزن‌های این تیم بود.
کد خبر: ۸۱۲۸۱۹

بلندزن‌های لهستان خیلی خوب کار کردند که دفاع روی تور ایران قادر به مهار حملات آنها نبود. در روزی که حتی دریافت‌های ناقص لهستان با اسپک‌های خوب بازیکنان این تیم همراه بود، تیم ملی نتوانست دوام بیاورد و امتیازات را یکی بعد از دیگری به رقیب مقتدر خود واگذار کرد.لهستانی‌ها برای پیروزی در این مسابقه سرنوشت‌ساز، به همین مورد بسنده نکردند. سرویس‌های موجی ما با پنجه آنها مهار شد و سرویس‌های بی‌نقصی را روانه زمین ما کردند. هر چه لهستان با گذشت زمان مسابقه، خوب‌تر کار کرد تیم ما از داشتن تمرکز لازم فاصله گرفت به طوری که در جریان بازی احساساتی شد و تمرکز خود را از دست داد، روی این اصل استقامت کافی در امتیازگیری برابر حریف نداشت.

تعویض‌های کواچ هم تغییری در روند بازی ایجاد نکرد هر چند معتقدم تعویض یک فرضیه است و گاهی خوب جواب می‌دهد و گاهی بد. گاهی تعویض بد هم خوب جواب می‌دهد، بنابراین نمی‌خواهم زیاد روی فرضیه‌های والیبال حرف بزنم، زیرا کواچ به‌عنوان سرمربی تیم ملی باید از تصمیم‌هایش دفاع کند. شاید یکی از نکاتی که به تیم ملی در این مسابقه آسیب زد اهمیت بازی مستقیم با تیمی بود که خود برای صعود به دور بعدی رقابت‌های لیگ جهانی می‌جنگید. تفاوت آنها نسبت به ما، تجربه زیادترشان بود زیرا لهستان تیم بزرگ دنیا و قهرمان جهان است، بنابراین بارها این‌گونه میدان‌ها را تجربه کرده بود. آمادگی روانی و تئوریک از سطوح مهم آمادگی یک تیم است که به نظر می‌رسد تیم ایران در جو بازی یکشنبه‌شب باید به لحاظ روانی، آمادگی بیشتری پیدا می‌کرد. بسیاری مواقع دیدیم استرس بر بازیکنان تیم غلبه کرده است در شرایطی که باید استرس را از تیم بیرون می‌کشیدیم.حتی بازی مقابل تماشاگران خودی گاهی وقت‌ها حس مسئولیت بازیکنان را بیشتر می‌کند که باید بازیکنان باتجربه بین مطالبات فنی مربی و خواسته‌های تماشاگران تطبیق خوبی به‌وجود آورند. این روند همیشه مثبت تمام نمی‌شود اگر چه معتقدم تیم ملی در بازی‌های خانگی بخش عمده‌ای از بردهایش را مدیون تماشاگران است.

جهانگیر سیدعباسی ‌

‌ سرمربی تیم شهرداری ارومیه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها