نتایج تازه محققان نشان داده تاثیر ضد باکتریایی شیره خرما بیشتر از عسل است. جالب آن که عسل از زمان‌های گذشته برای کمک به بهبود زخم‌های مقاوم به درمان استفاده می‌شده است.
کد خبر: ۸۰۸۸۴۹

به گزارش مهر، محققان میگویند شربت گرفته شده از خرما خواص ضدباکتریایی دارد و میتواند با بسیاری از باکتریهای بیماریزا مقابله کند. در واقع، ترکیبات فنولی موجود در خرما که در شیره آن نیز موجود است، موجب این اثر ضدمیکروبی میشود. نتایج تحقیقات جدید نشان میدهد وجود شیره خرما در محیط کشت برخی میکروبهای بیماریزا میتواند در عرض شش ساعت رشد آنها را متوقف و مهار کند که این بازه زمانی، بیش از سرعت تاثیر عسل بر میکروبهاست. به بیان دیگر،مصرف خرما یا شیره آن میتواند به علت داشتن خواص ضدباکتریایی، تاثیرات مفیدتری نسبت به عسل داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها