
در حالی که بهرام افشارزاده به خبرنگار فارس خبر از این داد که وزیر ورزش به او گفته دنبال اسپانسر باشد تا در نقل و انتقالات استقلال به مشکل نخورد خبر دیگری هم در این دیدار رخ داده مبنی بر اینکه وزیر ورزش به او حکم جدیدی داده تا شایعه استعفای بهرام افشارزاده بیش از هر زمانی به واقعیت نزدیک تر شود.
در همین زمینه افشارزاده به خبرنگار فارس اظهار داشت: وزیر امروز به من حکم مدیرکل حوزه وزارتی ورزش و جوانان را داد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا او از مدیرعاملی استقلال استعفا داده یا خیر گفت: نه من استعفا نداده ام.تازه من با وزیر در مورد بودجه فصل آینده استقلال صحبت هایی داشتم.
به گزارش فارس، درحالی که افشارزاده می گوید هنوز استعفای رسمی نداده اما شواهد حکایت از آن دارد که با این حکم جدیدی که وزیر ورزش به وی داده برای فصل آینده باید استقلال دنبال مدیرعامل جدیدی باشد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد