در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا گوشت را به تکههای منظم، به اندازه یک بند انگشت، برش بزنید. پیاز و سیر و سبزی را آماده کنید. ظرف مناسبی را در نظر گرفته، گوشت را همراه رب انار و روغن زیتون و سبزیجات و فلفل و پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید و در ظرف را گذاشته و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود. فقط نمک را هنگام پخت اضافه کنید. بعد از طی زمان استراحت گوشتها را به سیخ کشیده، بهتر است روی آتش زغال کباب کنید و با گوجه کبابی و فلفل سبز کباب شده و پلو زعفرانی میل کنید.
در صورتی که بخواهید داخل ماهی تابه سرخ کنید، گوشتهای طعمدار شده را به سیخ چوبی بکشید و با کمی روغن در ماهیتابه قرار داده و با حرارت کم سرخ و نوش جان کنید. کباب را با کمی سماق و ریحان تازه و نان سنگک هم میتوانید سرو کنید. برای تهیه کوبیده ترش هم همین کار را انجام داده و به گوشت چرخکرده، کمی پودر گردو و رب انار بیفزایید و خوب ورز دهید. بعد به سیخ بکشید و کباب کنید. کباب ترش غذای محلی گیلان است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: