در بسیاری از نقاط جهان استفاده از صدف های خوراکی به عنوان ماده غذایی پرطرفدار رایج است. اما اکنون دانشمندان دریافته اند این احتمال وجود دارد که با تأثیرگذاری سلول های سرطانی شناور در اقیانوس ها، این جانوران مبتلا به سرطان شوند.
اکثر سرطان ها در نتیجه لطمات وارد آمده به سلول ها ایجاد می شود که در نتیجه آن سلولها به طرز عجیب و غریب و غیرقابل کنترلی تکثیر می شوند.
در بسیاری از موارد سرطان به خودی خود قابلیت سرایت بین ارگانیسم ها را ندارد. با این حال تنها چند نوع محدود از سرطان ها (مانند نوعی جانور ساکن در تاسمانی که در آن سرطان مستقیما از حیوانی به حیوان دیگر منتقل می شود) وجود دارد که فرآیند انتقال به شکلی مستقیم روی می دهد.
در مقاله ای که در نشریه «Cell» منتشر شده است، محققان دریافته اند سناریوی مشابهی میان صدفهای خوراکی آبهای آمریکای شمالی وجود دارد.
آنها کشف کرده اند که انبوهی از صدف های خوراکی جزیره «Prince Edward Island» (در حد فاصل کانادا تا نیویورک) مبتلا به نوعی سرطان شبیه سرطان خون هستند.
این محققان دریافته اند صدف های خوراکی سرطانی همگی دارای توالی ژنتیکی مشابهی در سلول های سرطانی شان هستند.
نظریه مطرح شده در این خصوص این است که عامل سرطانی مشابهی در حال مبتلا کردن صدف های خوراکی بالا و پایین ساحل شرقی آمریکای شمالی است.(مهر)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد