خبر خوش برای دانش آموزان ابتدایی

دبستانی‌ها، «پیک نوروزی» ندارند

مدارس تا ۲۷ اسفند دایر است

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: فروش هر نوع جزوه یا لوح فشرده به عنوان «پیک نوروزی» در مدارس ممنوع است.
کد خبر: ۷۷۶۳۴۵
مدارس تا ۲۷ اسفند دایر است

اسفندیار چهاربند افزود: هر فعالیت نوروزی برای دانش آموزان که موجب ایجاد هزینه برای اولیا و دانش آموزان شود تخلف است و مدیران همه پایه های تحصیلی موظفند برای نوروز، تکالیف درسی را خود طرح کنند و آن را رایگان در اختیار دانش آموزان قرار دهند.

وی بر دایر بودن مدارس تا ۲۷ اسفند تأکید و اضافه کرد: تأکید آموزش و پرورش، استفاده حداکثری از ساعت مفید آموزشی است و به همه مدارس شهر تهران ابلاغ کرده ایم تا ۲۷ اسفند کلاس های درسی دایر باشد.

چهاربند گفت: تعطیلی زودهنگام مدارس اعم از دولتی و غیردولتی با هیچ عنوان و بهانه ای قابل قبول نیست و این کار تخلفی اداری محسوب می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: مدیران مدارس باید غیبت های موجه یا غیرموجه دانش آموزان را در روزهای پایانی سال مدیریت کنند و با دانش آموزان متخلف برخورد قانونی داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها