وام یک میلیون تومانی به دانش آموزان عمره گزار

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که 2هزار و 600 نفر از دانش آموزان پسر در قالب کاروان‌های دانش آموزی به حج عمره اعزام شدند گفت : هزینه اعزام دانش ‌آموزان به حج عمره مبلغ 2 میلیون تومان است که 1 میلیون آنرا خود دانش آموزان و مابقی از طریق اعطای وام به آنان پرداخت می‌کنند.
کد خبر: ۷۷۳۲۹۳
وام یک میلیون تومانی به دانش آموزان عمره گزار

حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به اعزام دانش‌آموزان پسر به عمره مفرده، اظهار کرد: 2 هزار و 600 نفر از دانش آموزان پسر اواخر هفته گذشته در قالب کاروان‌های دانش‌آموزی به حج عمره اعزام شدند.

کفاش از ارائه تسهیلات به عمره گذاران دانش‌آموز خبر داد و اضافه کرد:معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پایان در خصوص مذاکرات اخیر سازمان حج و زیارت با مسئولان عربستانی پیرامون اعزام دانش آموزان دختر به حج عمره گفت: اعزام دانش‌آموزان و دانشجویان دختر از نظر کشور عربستان ممنوع است و در قوانین این کشور آمده که هر خانمی با محرم خویش می‌تواند به حج عمره اعزام شود. ( باشگاه خبرنگاران جوان )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها