روسیه محموله های فلفل اسرائیلی را پس فرستاد+عکس

مرکز نظارت بر بهداشت محصولات کشاورزی روسیه مانع از ورود دو محموله فلفل دلمه ای اسرائیلی را با وزنی بالغ بر 25 تن به علت کشف آفت «تربس» در آن شد.
کد خبر: ۷۴۸۰۷۸
روسیه محموله های فلفل اسرائیلی را پس فرستاد+عکس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری رویانووستی، علاوه بر این محموله که روز چهارشنبه از ورود آن به خاک روسیه ممانعت شد، در ماه گذشته میلادی هم از ورود چهار محموله فلفل اسرائیلی با وزن 74 تن به علت ابتلا به همین نوع آفت به روسیه جلوگیری شد.

مسئولین ذیربط در روسیه می گویند آفت تربس در محصولات گیاهی لانه می کند و محتویات محصول را از درون می مکد.

ترجمه: جام جم آنلاین

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها