روز یکشنبه در تهران

کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه آغاز به کار می‌کند

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ معاون بهداشتی وزارت بهداشت؛ رئیس سازمان غذا و دارو ؛ نمایندگان سازمان جهانی بهداشت (WHO) ، FAO و صندوق بین المللی کودکان (UNICEF)در ایران و نیز جمعی از متخصصان و صاحبنظران داخل و خارج از کشور 9 تا 12 آذر ماه امسال در محل پژوهشگاه نیروی تهران برگزار می شود.
کد خبر: ۷۴۳۲۰۵
کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه آغاز به کار می‌کند

به گزارش جام جم آنلاین دکتر مجید حاجی فرجی با اعلام این خبر افزود: هدف از برپایی این کنگره، تبادل اطلاعات و دانش تخصصی حوزه های مختلف تغذیه و بررسی چالش های موجود این حوزه به منظور دستیابی به راهکارهای عملی است.

وی با اشاره به اینکه شعار این کنگره " علوم تغذیه، چشم اندازهای نوین و نقش های تازه " است، خاطر نشان ساخت: به دلیل نو بودن، این موضوع به عنوان محور کنگره امسال انتخاب شده است که هدف آن ارایه اطلاعات روز به منظور تعیین راهکارها در حوزه غذا و تغذیه است.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: تغذیه در دوران زندگی، ظرفیت سازی در حوزه های غذا و تغذیه، امنیت غذا و تغذیه، تغذیه بالینی و رژیم درمانی، پیشرفت های حوزه علوم و سیاست گذاری غذا و تغذیه، علوم و صنایع غذایی و "ژنومیکس تغذیه" از محورهای این کنگره چهار روزه است.

دکتر حاجی فرجی افزود: تغذیه بالینی و رژیم درمانی و نقش آن در کنترل بیماری ها به ویژه سرطان ها، چاقی، دیابت، بیماری های قلب و عروق، گوارش، کلیوی به عنوان محور دیگر این کنگره انتخاب شده است و مخاطبان این کنگره را به غیر از متخصصان و کارشناسان حوزه تغذیه، پزشکان گروه های مختلف پزشکی و پیراپزشکان نیز تشکیل می دهند.

وی با اشاره به اینکه طی سال های اخیر " دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی" با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و سایر سازمان های ذی ربط جلسات فعالی با هدف بررسی و سیاست گذاری ها در حوزه غذا و تغذیه و ارایه برنامه ها، استراتژی ها و راهکارهایی متناسب با برنامه پنج ساله توسعه داشته است، تصریح کرد: به دلیل اهمیت موضوع امنیت غذا و تغذیه این موضوع در ابلاغیه اجرایی از سوی مقام معظم رهبری نیز تاکید شده است. در همین راستا، ایمنی غذا و نانو تکنولوژی نیز از جمله موارد سیاستگذاری های غذا و تغذیه انتخاب شده و قرار است در برخی از سمپوزیوم های این کنگره پیرامون آن بحث و تبادل نظر شود.

دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران گفت: در این کنگره که امسال با همکاری و حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران برگزار می شود، خانم پروفسور میدانی رییس انجمن تغذیه امریکا و رییس مرکز تحقیقات سالمندی دانشگاه Tufts به عنوان سخنران کلیدی حضور دارد.

وی ادامه داد: همچنین از خانم پروفسور " گایسلر " از انگلستان که رییس اتحادیه بین المللی انجمن های تغذیه (IUNS) و از چهره های مطرح تغذیه در دنیاست به عنوان دیگر میهمان این کنگره بین المللی نام برد.

دکتر حاجی فرجی گفت: در این کنگره که میهمانانی از امریکا، انگلیس، ایرلند شمالی، کانادا، هلند و اکراین نیز حضور دارند، 10 سمپوزیوم با ارایه 52 سخنرانی موضوعات راهنماهای تغذیه ای و تغذیه پایدار، سواد و فرهنگ تغذیه، ایمنی غذا و سلامت جامعه، تغذیه از سلول تا جامعه (اپی ژنتیک)، پیشگیری از کوتاه قدی، برنامه های جامع محور برای پیشگیری از چاقی، پارامترهای بیو شیمیایی پاسخ دهنده به مداخلات تغذیه ای، امنیت غذایی و چاقی در طول چرخه زندگی ، سندرم متابولیک و دیابت، تغذیه ورزشی و رژیم های غذایی بر پایه نانو تکنولوژی و سلامت جامعه و در نهایت تغذیه و ناباروری برگزار خواهد شد و در بخش سخنرانی های علمی شروع جلسه با تعداد 31 سخنران مدعو و تعداد زیادی سخنران که مقالات آنها در مرحله داوری تائید شده حضور خواهند داشت.

وی از برپایی 12 میز گرد همزمان با برپایی این کنگره خبر داد و اظهار داشت : تجهیزات و دستگاههای کمک لاغری وسایز ، برنامه های ملی غنی سازی مواد غذایی، پوشش بیمه ای و استاندارد سازی خدمات مشاوره تغذیه ، مکمل های غذایی، سند ملی غذا و تغذیه و امنیت غذایی، تغییرات الگوهای غذایی و بیماری ها به ویژه بیماری کبد چرب ، برنامه ها و سیاست های تغذیه ای در راستای نیازهای جامعه، تغییرات آب و هوایی و آثار آن روی غذا و سلامت جامعه و اخلاق در تحقیقات تغذیه ای برپا می شود .

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور افزود: همزمان با برپایی این کنگره، 14 کارگاه تخصصی با موضوعات رهبری غذا و تغذیه، مدیریت سو ء تغذیه متوسط تا شدید در کودکان، حمایت های تغذیه ای درICU، کنترل وزن ورزشکاران، ارزیابی ترکیبات بدن با استفاده از دستگاه و تجهیزات، مدیریت چاقی در کودکان بزرگسالان، تغذیه و رژیم درمانی در دیابت، مدیریت غذا و ارزشیابی خطرات تغذیه ای (ایمنی غذا)، روش های تجربی و تفسیر یافته ها در تحقیقات تکنولوژی غذا و الگو های غذایی و ابزار، بررسی و اجرا خواهد شد.

همزمان با برپایی این کنگره نمایشگاه محصولات و صنایع غذایی برپا می شود که در آن جدیدترین دستاورد های این حوزه ارایه می شود.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی www.irannutrition2014.ir مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها