نصب ۵ سامانه ثبت تخلف در سطح راه‌های استان
رئیس مرکز مدیریت راه‌های استان قم؛

نصب ۵ سامانه ثبت تخلف در سطح راه‌های استان

افزایش دوربین‌های نظارت تصویری پایتخت

مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران با بیان این‌که تهران در حال تبدیل شدن به شهری هوشمند است، گفت: از ابتدای سال حدود 70 دستگاه دوربین نظارت تصویری در پایتخت راه‌اندازی شده و در تلاشیم تعداد این دوربین‌ها را تا پایان سال به 1200 دستگاه افزایش دهیم.
کد خبر: ۷۳۱۱۲۲
افزایش دوربین‌های نظارت تصویری پایتخت

به گزارش مهر، ایلوش وزیری افزود: با به‌کارگیری دوربین‌های نظارت تصویری علاوه بر این‌که نظارت و مدیریت بر وضع ترافیک در تمام سطح شهر امکان‌پذیر می‌شود، در صورت بروز حوادث و سوانح رانندگی می‌توان در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به اعزام نیروهای امدادی اقدام و از انسداد معابر و ایجاد گره‌های ترافیکی جلوگیری کرد.

وی تصریح کرد: همچنین از ابتدای سال حدود 25 دوربین ثبت تخلفات سرعت در بزرگراه‌های شهر تهران نصب شده و در تلاشیم 120 دستگاه دوربین ثبت تخلفات جدید نیز تا پایان سال به بهره‌برداری برسانیم.

وزیری تاکید کرد: آمارها نشان می‌دهد با به‌کارگیری این سیستم، تصادفات منجر به فوت و جرح، همچنین وقوع تصادفات خسارتی در بزرگراه‌های پایتخت کمتر شود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
برچسب ها: دوربین تخلف پلیس
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها