رفع تصرف املاک خریداری شده در معبد آناهیتا

معاون میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: با تلاش مسئولان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، 2000 متر از املاک خریداری شده در محدوده مجموعه تاریخی معبد آناهیتای کنگاور پس از گذشت بیش از سه سال رفع تصرف شد.
کد خبر: ۷۱۷۴۹۷

به گزارش مهر ، علیرضا مرادی بیستونی، معاون میراث فرهنگی استان افزود: معبد آناهیتا یکی از بناهای مهم تاریخی استان کرمانشاه است که پس از تخت جمشید دومین بنای سنگی بزرگ کشور است.

وی گفت: تاکنون بخش عظیمی از عرصه این مجموعه تاریخی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تملک شده است که در همین راستا حدود سه سال پیش یکی از باغات و منازل عرصه معبد خریداری و تملک شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها