آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش واحد مرکزی خبر، معاون اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان در اینباره گفت: چندی پیش نماینده حقوقی یکی از بانکهای شهرستان اهواز با حضور در پلیس آگاهی با ارائه شکایتی عنوان کرد: یکی از مشتریان بانک مدارکی مبنی بر اینکه وکیل یک شرکت تجاری در آبادان است و مسئولان شرکت میخواهند برای گسترش آنجا وام بگیرند، ارائه داد و وام یک میلیارد تومانی دریافت و سپس از پرداخت اقساط آن خودداری کرد.
سرهنگ موسوی افزود: در مرحله بعدی ماموران با تحقیق از شاکی متوجه شدند، استعلامهایی که گیرنده وام به بانک تحویل داده جعلی بوده و مسئولان شرکت مورد نظر از دریافت وام یک میلیارد تومانی بیاطلاع بودهاند.
وی یادآور شد: در پی این شکایت متهم فراری تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و با سرنخهایی که در این ارتباط بهدست آمد چند روز پیش دستگیر و با انتقال به پلیس آگاهی به جعل و کلاهبرداری یک میلیارد تومانی از بانک اعتراف کرد.با صدور قـــــرار قانونی برای متهـــم، تحقیقات از وی ادامه دارد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....