
به گزارش جام جم ورزشی ، فصل جدید رقابتهای لیگ فرانسه با انجام یک دیدار آغاز شد که در آن پاریسنژرمن قهرمان فصل قبل با تساوی دو بر دو برابر میزبانش رمس متوقف شد تا در همان هفته نخست شاگردان لوران بلان امتیاز از دست دهند.
هر دو گل پاریسنژرمن را در این دیدار زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی این تیم به ثمر رساند. ابراهیموویچ که فصل گذشته برترین گلزن لوشامپیونه شد با دو گلی که در این دیدار به ثمر رساند نشان داد باز هم برای کسب عنوان آقای گلی دورخیز کرده است.
در ادامه هفته نخست لیگ فرانسه امروز (شنبه) هفت دیدار برگزار میشود که در حساسترین آنها لیل در خانه خود به مصاف متز میرود. موناکو هم در آخرین بازی این هفته دوشنبه میزبان لوریان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است