
طرز تهیه: برای تهیه این دسر بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید. ابتدا پودر ژله را با 1.5 لیوان آبجوش، مخلوط کرده و بگذارید سرد شود. میوههای آماده شده را بشویید و خشک کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. طالبی را هم شسته و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانههای آن را از همانجا بیرون آورده و ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود. بعد خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید تا فرم گرفته و با میوههای خرد شده مخلوط و آنها را هم داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه بسته مخلوط کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و بعد از یک ساعت بیرون آورده و آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید