دسر​طالبی​شکم پر

مواد لازم: پودر ژله: یک بسته کامل ، خامه: 2 تا 3 قاشق غذا‌خوری ، انواع میوه‌های فصل: مثل گیلاس، هلو، انگور بدون هسته، زرد آلو، سیب، شلیل: از هر کدام چند عدد ، طالبی: به وزن 5‌/‌1 کیلو ، پودر شکر: نصف فنجان
کد خبر: ۶۹۵۸۵۱

طرز تهیه:‌ برای تهیه این دسر بهتر است از طالبی سفت استفاده و ژله آن را با آب کمتری تهیه کنید. ابتدا پودر ژله را با 1.5 لیوان آب‌جوش، مخلوط کرده و بگذارید سرد شود. میوه‌های آماده شده را بشویید و خشک کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. طالبی را هم شسته و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانه‌های آن را از همان‌جا بیرون آورده و ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود. بعد خامه و پودر شکر را در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید تا فرم گرفته و با میوه‌های خرد شده مخلوط و آنها را هم داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه بسته مخلوط کنید و دوباره در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود و بعد از یک ساعت بیرون آورده و آن را به تعداد دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها