
وزارت دفاع آمریکا امروز استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین این کشور در عراق را تایید کرد.
«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با اعلام این خبر، افزود: علت تجهیز برخی هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا به سلاح در عراق، حمایت از نیروهای مسلح این کشور است.
وی گفت: باراک اوباما رییس جمهور آمریکا حمله این کشور به عراق را بعید ندانسته است اما تمرکز نیروهای مسلح آمریکا در شرایط کنونی ارزیابی توانمندی های ارتش عراق است.
رسانه های آمریکا پیش از این به نقل از یک مقام آمریکایی اعلام کرده بودند که هواپیماهای بدون سرنشین این کشور در صورت نیاز و برای حمایت از نیروهای آمریکایی و دیپلمات های این کشور بر فراز بغداد به پرواز درخواهند آمد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است