
رضا رواسیان افزود: افزایش قیمت مواد اولیه طبخ کلهپاچه، تورم و افزایش قیمت برق و گاز در مجموع باعث افزایش قیمت کله پاچه شده است. وی افزایش مالیات و افزایش نرخ دستمزد را از دیگر عوامل این موضوع دانست. رئیس اتحادیه طباخان ادامه داد: هر پرس سیرابی در حال حاضر 4000 تومان بدون سرویس (نان و نارنج) و 5000 تومان با سرویس است و یک سیرابی به همراه شیردان 10 هزار تومان است. رواسیان در ادامه افزود: در ماه رمضان سال گذشته هر پرس کلهپاچه 29 هزار تومان بود. وی با بیان این که تمام طباخیها کاملا بهداشتی هستند و اگر بهداشت را رعایت نکنند بسرعت جواز کسب آنها لغو میشود، بیان کرد: اداره بهداشت نیز به طور مدام بر طباخیها نظارت کرده و از کلهپاچه پخته شده و خام طباخیها نمونهگیری به عمل میآورد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم