10 میلیارد ریال برای حفظ تالاب میقان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: ده میلیارد ریال اعتبار ملی امسال در قالب مدیریت زیست‌بوم به تالاب میقان اراک اختصاص یافته است.
کد خبر: ۶۸۳۹۰۹

امیر انصاری در گفت وگو با ایرنا افزود: تالاب کویری میقان اراک از زیستگاه‌های مهم پرندگان مهاجر و جزو ده تالاب مهم کشور است که سال‌های گذشته به دلیل فعالیت‌های معدنی، خشکسالی و دخالت بی‌رویه با چالش‌های جدی مواجه شده است.

وی ادامه داد: این تالاب کویری در حاشیه کلانشهر اراک تاثیر مستقیم بر آب و هوا و اقلیم منطقه دارد و به دنبال خشکسالی‌های دهه قبل به عنوان یکی از چشمه‌های تولید ریزگرد محلی مطرح بوده است. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: سال گذشته این تالاب در شمار چهار تالاب تصویب‌شده برنامه مدیریت زیست‌بوم کشور قرار گرفت که امسال ده میلیارد ریال برای اجرای برنامه‌های مهار تهدید و تقویت مشارکت مردم در مدیریت این زیستگاه تخصیص یافت. وی افزود: گام‌های برنامه مدیریت زیست‌بوم تالاب کویری میقان اراک با قوت در دست اجراست و سطوح مختلف آموزش، جلب مشارکت جوامع محلی، تقویت زنجیره همکاری بین بخشی دستگاه‌ها و امور پیشگیری و اجرایی مدیریت تالاب در حال انجام است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی یادآور شد: از اقدامات مهم در مدیریت زیست‌بوم تالاب میقان، ایجاد و تجهیز مرکز پایش تالاب میقان در روستای داوودآباد است که امسال با بهره‌برداری از آن شرایط علمی رصد تغییرات این زیستگاه فراهم می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها