آش آلو و ماش

مواد لازم: ماش: 3 پیمانه، لوبیا سفید: 1.5 پیمانه ، نخود: نصف پیمانه ، آلو بخارا: 150 گرم ، سبزی آش: یک کیلو شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و برگ سیر ، پیاز: 2 عدد، نمک، فلفل، زردچوبه، زیره و آویشن: به میزان لازم ، نعنا داغ: 2 قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۶۸۲۰۹۳

طرز تهیه : لوبیا و نخود را از قبل خیس کنید و بعد بپزید و آب آن را صاف کنید. سبزی و ماش را همزمان با مقداری آب بگذارید بپزد. وقتی نیمه‌پز شد آلو بخارا را اضافه کنید. نمک و ادویه‌ها را در آش بریزید و لوبیای پخته را کمی تفت دهید و به مواد بیفزایید تا آش طعم لذیذتری به خود بگیرد. پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید و نیمی از آن را در آش ریخته و مخلوط کنید تا آش جا بیفتد و بعد در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ، تزئین و سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها