سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
طرز تهیه : لوبیا و نخود را از قبل خیس کنید و بعد بپزید و آب آن را صاف کنید. سبزی و ماش را همزمان با مقداری آب بگذارید بپزد. وقتی نیمهپز شد آلو بخارا را اضافه کنید. نمک و ادویهها را در آش بریزید و لوبیای پخته را کمی تفت دهید و به مواد بیفزایید تا آش طعم لذیذتری به خود بگیرد. پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید و نیمی از آن را در آش ریخته و مخلوط کنید تا آش جا بیفتد و بعد در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ، تزئین و سرو کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد