در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: سیبزمینیها را بپزید و رنده کنید. پیاز را هم با رنده ریز، رنده کنید و آب آن را بگیرید و با نمک و فلفل، سبزی خشک و تخممرغ با گوشت مرغ چرخ کرده مخلوط کنید و آن را ورز دهید. مواد کوفته را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و روی یک کیسه پلاستیکی مواد کوفته را باز کنید و مقداری زرشک و آلو و پیاز سرخ شده داخل آن بگذارید و آن را ببندید و به صورت گلوله درآورید. دقت کنید مواد کوفته از آن خارج نشود. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و باقیمانده پیاز سرخ شده را داخل آن ریخته و رب گوجه را در آن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و دو لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. بعد کوفتهها را به آرامی در آن قرار دهید. صبر کنید 20 دقیقه زمان بگذرد تا کوفتهها کاملا پخته شود و آب آن هم تبخیر و به سس غلیظی تبدیل شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم