۲ کشته و ۱۵ زخمی در انفجار نیویورک

انفجار مهیب در شرق محله هارلم در منطقه منهتن نیویورک دست کم دو کشته و پانزده زخمی برجای گذاشت. یکی از دو ساختمان خسارت دیده بر اثر این انفجار و آتش سوزیِ متعاقب آن، اکنون کاملاً فروریخته است.
کد خبر: ۶۵۵۱۶۷
۲ کشته و ۱۵ زخمی در انفجار نیویورک

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان ، ساختمان فروریخته پنج طبقه بوده که طبقه تحتانی آن تجاری و مابقی طبقات آن مسکونی بوده است.

پیش از این انفجار، گزارش نشت احتمالی گاز در یکی از آپارتمان های نزدیک محل انفجار طی تماس تلفنی یکی از شهروندان نیویورکی به یکی از شرکت های گاز نیویورک داده شده بوده است.

برخی از سکنه این ساختمان نیز از استشمام بوی گاز صحبت کرده اند. در حقیقت مأموران شرکت گاز یاد شده در راه بودند تا خود را به محل نشت گاز برسانند که این انفجار پیش از رسیدن خودرو آنان به محل، رخ داده است.

خبرگزاری فرانسه در خبری فوری از نیویورک گزارش داد شهردار نیویورک روز چهارشنبه اعلام کرد منشاء انفجار در دو ساختمان بزرگ مسکونی در این شهر که دو کشته و هجده زخمی بر جای گذاشت، نشت گاز بوده است.

بیل دی بلاسیو گفت : «در حدود ساعت نه و سی دقیقه به وقت بامداد انفجار مهیبی در محله هارلم منطقه منهتن نیویورک سبب فرو ریختن دو ساختمان مسکونی بزرگ شد که منشاء این انفجار، نشت گاز بوده است.»

newsQrCode
برچسب ها: انفجار نیویورک
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها