نان سیر

مواد لازم: آرد: 2 پیمانه، خمیر مایه: 2 قاشق مرباخوری، شکر: 4 قاشق مرباخوری، تخم‌مرغ: یک عدد، آب: سه‌چهارم پیمانه، روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری، ماست: 2 قاشق غذاخوری، گشنیز: یک قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم
کد خبر: ۶۵۱۸۶۴

طرز تهیه: ابتدا آب را کمی گرم کنید تا ولرم شود سپس مایه خمیر را همراه شکر به آن اضافه کنید و مدت 20 دقیقه کنار بگذارید. آرد را الک کنید و در کاسه مناسب بریزید. ماست را همراه تخم‌مرغ به آرد اضافه کنید و کم‌کم مایه خمیر را به آن بیفزایید. روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و به‌مدت چند دقیقه ورز دهید.

سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید و آن را با وردنه کمی باز کنید. سیر را همراه مقداری گشنیز و روغن زیتون خرد و له کنید و روی نان‌ها بمالید. سینی فر را کمی چرب کنید و نان‌ها را روی آنها قرار دهید. فر را از قبل با 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و نان‌ها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. مدت زمان پخت این نان طولانی نیست، بنابراین بعد از دقایقی نان را از فر خارج کرده و پشت رو کنید و دوباره داخل فر بگذارید. بعد از پخت نان می‌توانید آن را با مقداری کره بخورید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها