
طرز تهیه: ابتدا آب را کمی گرم کنید تا ولرم شود سپس مایه خمیر را همراه شکر به آن اضافه کنید و مدت 20 دقیقه کنار بگذارید. آرد را الک کنید و در کاسه مناسب بریزید. ماست را همراه تخممرغ به آرد اضافه کنید و کمکم مایه خمیر را به آن بیفزایید. روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و بهمدت چند دقیقه ورز دهید.
سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. خمیر را به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و آن را با وردنه کمی باز کنید. سیر را همراه مقداری گشنیز و روغن زیتون خرد و له کنید و روی نانها بمالید. سینی فر را کمی چرب کنید و نانها را روی آنها قرار دهید. فر را از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و نانها را برای چند دقیقه در آن قرار دهید. مدت زمان پخت این نان طولانی نیست، بنابراین بعد از دقایقی نان را از فر خارج کرده و پشت رو کنید و دوباره داخل فر بگذارید. بعد از پخت نان میتوانید آن را با مقداری کره بخورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است