دردسر سبیل هیتلری برای خانم مرکل!

اشاره بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به سمتی از سالن کنفرانس مطبوعاتی و شکار سایه انگشت او بر پشت لبان آنگلا مرکل ، سبیلی هیتلری بر صفحه عکاسی برای بانوی قدرتمند آلمان به نمایش گذاشت.
کد خبر: ۶۵۰۳۳۶
دردسر سبیل هیتلری برای خانم مرکل!

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، در تصویر ارائه شده آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در یک نشست مشترک خبری پس از اینکه کابینه‌های دو طرف دیداری را در هتل کینگ دیوید در بیت‌المقدس برگزار کردند، حضور دارند.

زمانی که نتانیاهو با دست به سمتی از سالن کنفرانس خبری اشاره کرد، به سایه انگشتان او روی صورت آنکلا مرکل افتاد.

سایه صورت مرکل به گونه‌ای است که گویا وی نیز به مانند آدولف هیتلر، دیکتاتور آلمان در زمان جنگ جهانی دوم، سبیل گذاشته است. این عکس در رسانه‌های اجتماعی مورد استقبال زیادی قرار گرفته است.

مرکل برای بحث درباره مذاکرات هسته‌ای ایران و نیز فرآیند سازش با فلسطینی‌ها به سرزمین های اشغالی سفر کرده است.

newsQrCode
برچسب ها: مرکل نتانیاهو
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها