
حاجیلی با اشاره به این برنامه می گوید: «مانند کنسرتهای قبلی در نظر داریم برنامه ای شاد داشته باشیم تا در آستانه سال جدید، بار دیگر شبی خاطره انگیز و دور از همه ی غصه ها و دغدغه ها برگزار کنیم! این وعده را می دهم که پرهیجان ترین و پر انرژی ترین کنسرت سال را در کنار مردم عزیز تجربه کنیم».
به گفته او اعضای ارکستر این کنسرت تقریبا همان نوازندگان قبلی هستند و البته این بار چند نوازنده میهمان جدید خواهیم داشت. قطعات جدیدی نیز در این کنسرت اجرا می شود تا برنامه ای متفاوت برگزار کنیم.
امید حاجیلی آبان ماه سال جاری در سالن نمایشگاه بین المللی تهران، کنسرت موفقی را تجربه کرده بود. او همچنین با حضور در فیلم «به خاطر آور» به عرصه بازیگری وارد شده است.
موسیقی ما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد