روی خط جام‌جم ورزشی

رونالدینیو خواننده شد

رونالدینیو، ستاره فوتبال برزیل و مهاجم تیم آتلتیکو مینیروی برزیل بتازگی یک آلبوم موسیقی منتشر کرده است.رونالدینیو در حالی نخستین آلبوم موسیقی خود را منتشر کرده است که بتازگی تصویر او در یک انیمیشن نیز به کار گرفته شده بود.
کد خبر: ۶۳۹۹۷۳

آلبوم موسیقی این ستاره برزیلی «ایمان داشته باش» نام دارد و وی در این آلبوم با یک خواننده مشهور برزیلی آواز می‌خواند.بخشی از آلبوم رونالدینیو به خواندن اشعاری در رابطه با ایمان داشتن به پیروزی و نباختن است. او پیش از این نیز همیشه علاقه خود را به خوانندگی اظهار داشته بود.

بایرن‌مونیخ باید آماده هر چالشی باشد

کاپیتان دوم بایرن‌مونیخ اظهار کرد: بایرن‌مونیخ آماده رویارویی با هر چالشی در این فصل است.باستین شواین اشتایگر در این باره گفت: پیش از هر چیزی ما سعی می‌کنیم از عناوین قهرمانی فصول پیشین خود دفاع کنیم؛ بنابراین تا‌جایی که می‌توانیم باید ببریم.

اشتایگر گفت: بایرن‌مونیخ بهترین شرایط ممکن را دارد و علاوه بر آن اتحاد بازیکنان بی‌نظیر است. ما آماده هر چیزی هستیم. این ملی‌پوش آلمانی درباره مصدومیت خود گفت: من کمی مشکل زانو دارم که در دوحه قطر برایم به وجود آمد. اکنون کمی بهتر هستم و به استراحت بیشترنیاز ​ندارم.

مارادونا: پله بعد از من نفر دوم است

مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین بار دیگر به رقیب همیشگی خود یعنی پله، دیگر اسطوره بی‌بدیل فوتبال دنیا تاخت. این دو در سال‌های اخیر بسیار علیه یکدیگر مصاحبه کرده‌اند.

مارادونا اعتقاد دارد که برترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیاست، این در حالی است که پله نیز چنین نظری را درباره خودش دارد. پله دو هفته پیش در مراسم اهدای توپ طلای فوتبال دنیا جایزه افتخاری بهترین بازیکن فوتبال دنیا در گذشته را دریافت کرد تا خشم مارادونا برانگیخته شود.

وی بعد از دو هفته به این اتفاق واکنش نشان داد و گفت: چطور می‌توانم بپذیرم که پله قبل از من جایزه افتخاری برترین بازیکن فوتبال دنیا در گذشته را دریافت کند و به نظر من دادن این جایزه به او اشتباه بزرگی است.

مارادونا خاطرنشان کرد: پله همیشه نفر دوم فوتبال دنیا بعد از من است. او حتی در کشور خودش هم بعد از سنا راننده فرمول یک، نفر دوم است. این اسطوره فوتبال آرژانتین در ادامه با تمسخر پله که در مراسم اهدای توپ طلا نام کریستیانو رونالدو را به اشتباه لئوناردو رونالدو گفته بود، اظهار کرد: همین اشتباه نشان می‌دهد پله به کجا تعلق دارد.

خیلی خوشحالم که فوتبال را برای خودم بازی کردم. من در خانه‌ام در دبی نشسته‌ام و زندگی‌ام را می‌کنم، اما پله در فیفا زندگی می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها