سیدورف: باید صبر کرد

کلارنس سیدورف هلندی که تا همین چند هفته پیش در لباس یک بازیکن برای تیم بوتافوگوی برزیل به میدان می‌رفت اکنون نقش جدیدی پیدا کرده است، او وارد دنیای مربیگری شد و در همین گام نخست نیز باید هدایتگر باشگاه بزرگ میلان باشد؛ تیمی که در این فصل از رقابت‌های سری‌‌آ ایتالیا ضعیف‌تر از حد انتظار نتیجه گرفت تا ماسیمیلیانو آلگری از سرمربیگری این تیم برکنار شود.
کد خبر: ۶۳۸۵۷۲

البته پس از این اتفاق حضور سیدورف سی‌وهفت ساله در میلان به عنوان جانشین آلگری تا حدودی غیرمنتظره بود، اما به هر حال این بازیکن سابق تیم میلان که البته سابقه بازی‌کردن در تیم رقیب یعنی اینتر را هم دارد هدایتگر میلان حداقل تا پایان این فصل شده است، اما حضور سیدورف در میلان به عنوان سرمربی به مذاق برخی از چهره‌های سرشناس میلانی خوش نیامده و حضور این بازیکن سابق تیم ملی هلند در این باشگاه عقبگردی برای میلانی‌ها توصیف شده است.

کلارنس سیدورف که در نخستین تجربه مربیگری خود با میلان در سری آ ایتالیا مقابل ورونا به پیروزی رسید بتازگی به «اسکای اسپرت ایتالیا» گفته است: «پیش از هر چیزی به آینده میلان در اسکودتو نگاه می‌کنم. می‌خواهم بازیکنان فضای بسته‌ای در میدان به وجود بیاورند و بازی به بازی بهتر شوند. شکست یا پیروزی اهمیت ندارد، ما در وهله اول می‌خواهیم به تیم بهتری تبدیل شویم. همه ما برای نتایجی که به دست می‌آید و جایگاهی که میلان در پایان فصل خواهد داشت مسئول هستیم.»

میلان ممکن است حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل آینده را هم از دست بدهد؛ موضوعی که با توجه به عملکرد ضعیف میلان در هفته‌های پیشین بسیار محتمل به نظر می‌رسد. سیدورف گویا چندان نگران نیست. او گفت: «پیروزی و فقط پیروزی. این چیزی است که در ذهن هواداران میلان دیکته شده است. ما برای این که از شرایط کنونی خارج شویم باید خیلی کار کنیم تا حداقل احساس بهتری نسبت به بازی خودمان داشته باشیم. باید هر هفته بهتر شویم، در این صورت است که می‌توانیم راحت‌تر و با امید بیشتری به حضور در لیگ قهرمانان فصل آینده نگاه کنیم.»

بازیکن سابق تیم ملی هلند که به پشتوانه تجربه مثال‌زدنی و البته ده سال بازی‌کردن در میلان به عنوان سرمربی جدید تیم میلان انتخاب شده است خوب می‌داند انتصابش به این سمت با انتقادهایی همراه بوده است. وی نیز خاطر نشان کرد: انتقاد جزئی از فوتبال است و من کاملا همه این انتقادات را درک می‌کنم و می‌پذیرم. تنها کاری که می‌توانم انجام بدهم این است که سعی کنم روی کار خود تمرکز کنم و همه آنچه را در توان دارم نشان بدهم. با جنبه‌های مختلف مربیگری در فوتبال آشنا هستم و می‌دانم چگونه میلان را در مسیر درست خود قرار بدهم. فقط باید کمی صبر کرد. بگذارید زمان بگذرد، آنگاه بهتر می‌توان درباره تحولات میلان به‌درستی قضاوت کرد.

اسکای اسپرت / مترجم: هیلدا حسینی‌خواه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها