گشایش دومین اکسپوی عکس تهران

دومین اکسپوی عکس تهران با 238 اثر از همین تعداد عکاس، در گالری‌های خانه هنرمندان ایران گشایش یافت و خریداران آثار می‌توانند تا نهم دی از آثار 500 هزارتومانی تا ده میلیون تومانی این نمایشگاه خرید کنند.
کد خبر: ۶۲۸۳۶۰

به گزارش فارس، در دومین اکسپوی عکس تهران که به همت نگارخانه شمس و با همکاری خانه هنرمندان ایران برپا شده، علاوه بر آثار عکاسان ایرانی، دو اثر ویدئوآرت و عکس نقاشی از دو هنرمند فرانسوی نیز به نمایش درآمده است.

«ژان پیر بریگودیوت» با یک اثر ویدئوآرت با موضوع شعر به زبان فارسی و فرانسه و «ماری پیر دکویپر» نیز با یک عکس نقاشی با موضوع زن ایرانی در این اکسپو شرکت دارند.

کورش ادیم، همایون امیریگانه، مسعود امیرلویی، بابک برزویه، ناصر تقوایی، حمید جبلی، ابراهیم حقیقی، امیرحسین حشمتی، حبیب رضایی، علیرضا عباسی، مهدی قنواتی، مهدی قاسمی، حسین قازانچایی، مهدی منعم،‌ سعید محمودی‌ازناوه، حسین معمری، رخشاد نورده، الناز نبی‌زاده، مرتضی نیکوبذل و مهدی وثوق‌نیا از جمله عکاسانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه به فروش گذاشته شده است.

به گفته مسئولان دومین اکسپوی عکس تهران،‌ این رویداد با هدف ارائه آثار عکاسان جوان و بااستعداد و فروش آثار آنها برگزار می‌شود.علی جمشیدی، مدیر گالری شمس درباره قیمت‌گذاری‌ این آثار اعلام کرده که قیمت‌گذاری آثار همچون سال گذشته و با توجه به پیشنهاد هنرمندان و شرایط موجود در بازار آثار هنری تعیین شده است.

به گفته او، کمترین قیمت آثار این دوره از اکسپو 500 هزار تومان و بیشترین قیمت ده میلیون تومان است. گران‌ترین اثر این اکسپو هم متعلق به ناصر تقوایی مربوط به مجموعه نخلستان‌های اوست.اولین اکسپو عکس تهران سال گذشته با ارائه آثاری از ۷۵ عکاس برگزار شد و فقط ۲۰ میلیون تومان فروش داشت و مسئولان این اکسپو امیدوارند که طی سال‌های آینده این فروش به رقم قابل توجهی برسد.

علاقه‌مندان برای بازدید و خرید از این نمایشگاه می‌توانند تا نهم دی به نگارخانه‌های خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها