به گزارش سایت جام جم ورزشی؛ با اینکه بختیار رحمانی به عنوان کاپیتان تیم صدرنشین فولاد به گواه بسیاری از کارشناسان یکی از برترین های لیگ بود اما در جدیدترین لیست کروش نامی از او نمی بینید تا این بازیکن بسیار خشمگین و ناراحت شود.
او امروز در واکنش به دعوت نشدنش به تیم ملی گفت: «از این فوتبال خستهام میخواهم به مسافرت بروم و آرام شوم حتی بعید میدانم به اردوی تیم ملی امید بروم. چطور ممکن است از انجام بازیهایی که از خودم به نمایش گذاشتم در تیم ملی حضور نداشته باشم. آقای کروش خدا وکیلی حواست کجاست؟! من خیلی از این فوتبال لعنتی خستهام .»
وی افزود:« من چکار باید میکردم که نکردم. من انتظار دارم از ارباب رسانه بیایند از من دفاع کنند. من میخواهم عادل فردوسیپور که همیشه در برنامهاش عدالتمحور بوده است، بیاید و اینبار لیست تیم ملی را آنالیز کند. من سوالم این است شایستگی این را نداشتم که روی نیمکت تیم ملی باشم آن هم در مقابل بازی با تایلند.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰