روش دوخت به این ترتیب است که اندازه پارچه را نخست 2 برابر اندازه لازم برای محل مورد نظرتان در نظر میگیرید.
بعد از برش پارچه روی سطح مورد نظر را به کمک کاغذ شطرنجی ریز با گذاشتن علامتهای منظم حدود نیم تا یک سانتیمتر یک بار مشخص کنید.
نخ مورد نظرتان را از ته گره زده و با شلال منظم روی خطوط علامتگذاری شده بدوزید. دوختها کاملا باید در یک ردیف قرار بگیرند.
بعد از این مرحله نخهای دوخته شده را بکشید و در آخر ردیفها محکم کنید.
برای شروع مرحله بعدی کار در حالی که سوزن در حال دوخت تماما در یک ردیف جلو میرود هر بار از چپ به راست یک چین را بدوزید به طوری که یک بار نخ ما بالای سوزن قرار بگیرد و هفته بعد نخ زیر سوزن قرار بگیرد تا پایان خط همین روش را ادامه دهید.
برای دوخت لانه زنبوری یک باد دو چین را در یک ردیف و بار دیگر در ردیف پایین آن میدوزیم و این بافت زیگزاگی را ادامه میدهیم.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان