رئیس پیشین سازمان حج و زیارت خرید و فروش فیش تمتع را قانونی اعلام کرده بود

رئیس سازمان حج: با خرید و فروش فیش حج مخالفم

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: باید از خرید و فروش فیش‌های حج و عمره و مسائل حاشیه‌‌ای در حج بشدت پرهیز کرد و باید تلاش کنیم اتفاقاتی در این حوزه رخ دهد که در شأن زائر ایرانی باشد.
کد خبر: ۵۹۳۸۵۸

این در حالی است که رئیس پیشین سازمان حج و زیارت چند ماه پیش گفته بود کسانی که امسال نوبت حج آنها فرا رسیده ولی به دلایل مالی توان رفتن ندارند، تا سال آینده صبر کنند و در غیر این صورت می‌توانند فیش خود را به فروش برسانند، البته زمانی که احمد موسوی چنین اظهار نظری کرد مسئولان سازمان حج و زیارت بارها نسبت به غیرقانونی بودن خرید و فروش فیش‌های عمره و حج تمتع هشدار داده بودند.

سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با فارس افزود: بحث حج و عتبات عالیات از معنویت خاصی برخوردار است و به صورت جدی در سازمان حج و زیارت روی این موضوع کار می‌کنیم تا اتفاقاتی در این حوزه رخ دهد که در شأن زائر ایرانی باشد و از مسائلی مانند خرید و فروش فیش‌های عمره و مسائل حاشیه‌ای باید بشدت پرهیز کنیم.

وی اظهار کرد: فرآیند عملیات حج و عمره فرآیند مستمری است و تمام همکاران در بعثه مقام معظم رهبری، سازمان حج و زیارت و بنده از همین امروز مسیر عملیات حج را رصد و تلاش می‌کنیم که آسیب‌شناسی‌ها در این حوزه انجام شود و تمام نقاط ضعف و قوت را برای عملیات سال آینده شناسایی کنیم و پیشنهادهای جدیدی را بگیریم تا بتوانیم در فرآیند اجرایی حج سال آینده نوآوری‌ داشته باشیم.

مشهدی‌ها و تهرانی‌ها؛ نخستین زائران ایرانی

مدیرکل برنامه‌ریزی، پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت عنوان کرد: زائران استان‌های خراسان‌رضوی و تهران به عنوان نخستین گروه زائران ایرانی، بیست‌وسوم شهریور عازم سرزمین وحی می‌شوند.

حسن سرخوش در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ایستگاه پروازی تهران، تبریز و ارومیه جزو ایستگاه‌هایی هستند که تا آخرین روز اعزام‌ها، پرواز دارند.به گفته این مقام مسئول در سازمان حج و زیارت‌اعزام عوامل ستادی حج ۹۲، هجدهم شهریور انجام می‌شود.مدیرکل برنامه‌ریزی، پذیرش و اعزام سازمان حج و زیارت اضافه کرد: اعزام زائران ایرانی به حج ۹۲، ۲۵ روز به طول می‌انجامد و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هفدهم مهر ماه آخرین گروه زائران ایرانی به زیارت خانه اعزام می‌شوند.سرخوش یادآور شد: عملیات بازگشت حجاج ایرانی از سرزمین وحی، از بیست‌وهشتم مهر امسال آغاز و هجدهم آبان با ورود آخرین گروه از حجاج ایرانی به میهن اسلامی به پایان می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها