حق با شماست

فکر نان باشید

یک ‌شهروند از تهران: جاده قدیم تلو به سمت لواسان وضع بسیار بد و ناهمواری دارد. از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهیم نسبت به ترمیم آن اقدام کنند.
کد خبر: ۵۹۲۰۶۳

شریفی از تهران: کیفیت و اندازه نان‌ها بسیار نامطلوب شده است. مسئولان امر به این موضوع رسیدگی کنند.

یک‌ شهروند از تهران: با جمع شدن ایستگاه تاکسی در خیابان 64 یوسف‌آباد، جایگاه و تابلوی آن را هنوز جمع‌ نکرده‌اند و هر خودرویی که در این منطقه پارک می‌کند، از سوی پلیس راهور جریمه می‌شود. از شهرداری منطقه می‌خواهیم در این زمینه اقدام عاجلی انجام دهد.

جمعی از شهروندان: با وجود نزدیکی به شروع مدارس خوب است مسئولان از هم‌اکنون به فکر مهار گرانی نوشت‌افزارها و وسایل مورد نیاز دانش‌آموزان باشند.

حیدری از آبادان: با وجودی که آبادان در محاصره سه رودخانه قرار دارد، ولی هنوز آب شرب مردم این شهر شور است. علت چیست؟

سلطانی از تهران: به کسانی که در علوم آزمایشگاهی(تشخیص طبی) کار می‌کنند با وجودی که آلوده‌ترین نوع کار است، سختی کار به آنها تعلق نمی‌گیرد. چرا؟

جوابیه: در پی درج پیامی در بیستم مرداد تحت عنوان «نیمه‌گرم بودن آب آشامیدنی در منطقه پیروزی» مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با ارسال نمابری اعلام کرد: در محدوده شهر تهران هیچ‌گونه تزریق مستقیم آب چاه به شبکه توزیع آب شرب وجود ندارد و تاکنون گزارشی مبنی بر افت کیفیت آب در آن محدوده ثبت نشده است. لذا برای بررسی دقیق‌تر این موضوع از آن شهروند محترم خواهشمندیم تا با تماس با سامانه اطلاع‌رسانی 122، نشانی دقیق و شماره اشتراک خود را در اختیار این شرکت قرار دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها