مواد لازم: ماهی سفید: یک عدد متوسط گردوی خرد شده: یک فنجان سبزی خرد شده (شامل گشنیز، جعفری و شوید): یک فنجان آلو بخارا: 100 گرم رب انار: 3 قاشق غذاخوری زرشک: 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و روغن: به اندازه لازم
کد خبر: ۵۹۱۶۴۰

طرز تهیه:ماهی را پاک کنید و پس از شستن، داخل شکم ماهی را به مقداری نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و آن را کنار بگذارید تا ماهی طعم‌دار شود. سبزی‌های خرد شده را با گردو، زرشک، آلو و رب انار با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید چند حبه سیر خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. در این مرحله شکم ماهی را از این مواد پر کنید و با یک سوزن و نخ شکم ماهی را بدوزید. توجه داشته باشید اگر خیلی با فشار مواد را وارد کنید هنگام پختن، ماهی از هم پاشیده می‌شود و مواد بیرون می‌ریزد. از یک ظرف مناسب استفاده کنید که بتوان ماهی را به حالت نیم‌گرد در آن بگذارید تا فرم زیباتری بگیرد. ماهی را باید از سمت شکم در ظرف جای دهید. سپس کمی کره یا روغن روی ماهی بمالید. فر را از قبل گرم کنید و ماهی را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از این مدت، ماهی را از فر بیرون بیاورید. نخ را بیرون بکشید و روی ماهی را با سس گوجه فرنگی تند و سیر سرخ شده تزئین و بعد نوش‌جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها