در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه:ماهی را پاک کنید و پس از شستن، داخل شکم ماهی را به مقداری نمک و فلفل و آبلیمو آغشته کنید و آن را کنار بگذارید تا ماهی طعمدار شود. سبزیهای خرد شده را با گردو، زرشک، آلو و رب انار با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید چند حبه سیر خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. در این مرحله شکم ماهی را از این مواد پر کنید و با یک سوزن و نخ شکم ماهی را بدوزید. توجه داشته باشید اگر خیلی با فشار مواد را وارد کنید هنگام پختن، ماهی از هم پاشیده میشود و مواد بیرون میریزد. از یک ظرف مناسب استفاده کنید که بتوان ماهی را به حالت نیمگرد در آن بگذارید تا فرم زیباتری بگیرد. ماهی را باید از سمت شکم در ظرف جای دهید. سپس کمی کره یا روغن روی ماهی بمالید. فر را از قبل گرم کنید و ماهی را در دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. بعد از این مدت، ماهی را از فر بیرون بیاورید. نخ را بیرون بکشید و روی ماهی را با سس گوجه فرنگی تند و سیر سرخ شده تزئین و بعد نوشجان کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم