
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، ساکنان شهر ویلنیوس می توانند روی این فشارسنج خوشبختی که از یک تا 10 درجه بندی شده با استفاده از رایانه یا موبایل خود درجه رضایتشان را نشان دهند.
آرتوراس زوئوکاس شهردار ویلنیوس با 520 هزار نفر جمعیت اعلام کرد: این فشارسنج یک ابزار موثر برای اتخاذ سیاست ها در زمینه های مختلف است. اگر ما تصمیمی بگیریم و متوجه سقوط ناگهانی روحیه جمعیت شهر شویم در این صورت می فهمیم که اشتباه بزرگی را مرتکب شده ایم.
سیستم فشار سنج خوشبختی از هم اکنون فعال است و نتایج را می توان روی صفحه نمایش هایی در سرسرای شهرداری بررسی کرد. در هفته گذشته درجه فشارسنج خوشبختی بین شش تا هفت درجه در نوسان بوده است.مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد