توزیع کارت‌ بیمه طلایی فرهنگیان تا پایان هفته

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: کارت‌های بیمه‌طلایی بزودی به دست فرهنگیان می‌رسد.
کد خبر: ۵۷۸۰۷۵

فرشید سیاری در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این بیمه برای چهارمین سال متوالی با همان تعهدات و کیفیت تمدید شد و تنها مشکلی که به وجود آمد تاخیر در صدور و ارائه کارت‌های بیمه طلایی فرهنگیان بود که با پیگیری وزارتخانه مقرر شده تا پایان هفته کارت‌ها توزیع شود.

وی ادامه‌داد: البته داشتن کارت بیمه طلایی برای مراجعه به مراکز درمانی ملاک نیست، چون فرهنگیان می‌توانند با مراجعه به این مراکز هزینه‌ها را پرداخت کنند و براساس فرانشیز هزینه‌ها را از بیمه دریافت کرده و با مراجعه به نمایندگی‌های بیمه ایران برای مراکز درمانی معرفی‌نامه دریافت کنند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش افزود: این بیمه همه خدمات بیمه‌ای درمانی مثل هزینه‌های بیمارستانی، تخصصی، سرپایی، پاراکلینیکی و دارویی را بدون سقف و خدمات دندانپزشکی و عینک را با محدودیت به فرهنگیان عرضه می‌کند.

به گفته سیاری، امسال یک میلیون و 900 هزار نفر از فرهنگیان شاغل همراه افراد تحت تکفلشان زیر ‌پوشش این بیمه قرار گرفته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها