معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران:

شهرداری، پناهگاه هنرمندان بوده است

شب های شیدایی در باغ موزه دفاع مقدس

همزمان با لیالی ماه مبارک رمضان و برای چهارمین سال متوالی ویژه برنامه شب های شیدایی هر شب از ساعت 22 و با حضور رزمندگان ، ایثارگران و هنرمندان عرصه موسیقی، تئاتر و سینما در باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت برگزار می شود.
کد خبر: ۵۷۵۵۶۴
شب های شیدایی در باغ موزه دفاع مقدس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تهران، اجرای آب نمایش، نمایش با محوریت دفاع مقدس، تجلیل از رزمندگان، ایثارگران، هنرمندان عرصه دفاع مقدس و برگزاری مسابقات فرهنگی از برنامه های متنوع شب های شیدایی است.

همچنین بازارچه شب های رمضان و ارائه محصولات فرهنگی و غرفه های خیریه در این مجموعه برپا می شود که بازدیدکنندگان می توانند از خدمات ارائه شده در آن استفاده کنند.

شایان ذکر است؛ این مراسم از شب نوزدهم تا شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان مصادف با لیالی قدر برگزار نمی شود.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها