معاون امور تولیدات گیاهی وزیر جهاد کشاورزی:

می‌ترسند برای کشاورزی پول خرج کنند

خرید تضمینی گندم به 1.5 میلیون تن رسید

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از خرید تضمینی 1.5 میلیون تن گندم از کشاورزان خبرداد و گفت: تاکنون 11 هزار میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت شده است.
کد خبر: ۵۷۱۵۸۳
خرید تضمینی گندم به 1.5 میلیون تن رسید

عباس قبادی در گفتگو با مهر گفت: تا امروز 21 استان از 31 استان کشور به جمع خریداران گندم پیوسته اند که میزان گندم خریداری شده از آنها بیش از 1.5 میلیون تن است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه وجوه کلیه گندم ها به روز به کشاورزان پرداخت می شود، افزود: بابت بهای خرید این مقدارگندم، تاکنون حدود 11000 میلیارد ریال به حساب کشاورزان واریز شده است.

وی تصریح کرد:  این مقدار  گندم در قالب  222 هزارمحموله و توسط 247 مرکز خرید دراین 21 استان تحویل گرفته شده است.

معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت همچنین اعلام کرد: استانهای خوزستان ، فارس و گلستان به ترتیب با خرید مقدار 710، 240 و 220 هزارتن گندم در رده اول تا سوم جدول خرید کشور قراردارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها