رئیس اداره کارآفرینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۷۵ درصد درخواست‌کنندگان مشاغل خانگی در زمینه تولید فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی فعالیت می‌کنند که نیاز به نظارت‌های بهداشتی برای صدور مجوز فعالیت از سوی این وزارتخانه دارند.
کد خبر: ۵۷۰۱۰۵

غضنفر میرزابیگی در گفت‌و‌گو با ایرنا افزود: ۲۴ نوع شغل خانگی تولید فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی برای صدور مجوز فعالیت در وزارت بهداشت تعریف و آیین‌نامه‌های مربوط به آن به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده‌است.

وی، تولید و بسته‌بندی ترشی و شور، تولید و بسته‌بندی انواع مربا، نبات‌پزی، شیرینی سنتی، رشته آشی، پاک کردن و بسته‌بندی حبوبات، خردکردن و بسته‌بندی قند و پاک کردن و بسته‌بندی غلات را از جمله این مشاغل برشمرد.

رئیس اداره کارآفرینی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ارائه مجوزها و شناسه‌های بهداشتی به این‌گونه مشاغل مانند مشاغل در کارخانه‌ها، سختگیرانه نیست، بلکه دارابودن حداقل شرایط بهداشتی برای این‌گونه مشاغل کافی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها