
به گزارش روز دوشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، سرهنگ حمید امیرخانی فرمانده انتظامی شهرستان شهرضای اصفهان گفت: ماموران انتظامی مستقر در گلوگاه شهید امامی این شهرستان حین کنترل یک دستگاه اتوبوس مسافربری که از سمت یکی از شهرهای جنوبی در حرکت بود به مسافری زن مشکوک و وی را با همکاری عوامل انتظامی نسوان مورد بررسی قرار دادند.
وی افزود: در بررسی های صورت گرفته توسط مامور نسوان، مشخص شد مسافر یاد شده در پوشش زنی باردار بصورت غیر واقعی و مجازی اقدام به حمل مواد مخدر کرده است.
فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا تصریح کرد: از متهم، مقدار پنج کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و وی پس از دستگیری به یگان انتظامی منتقل شد.
وی افزود: متاسفانه در سالهای اخیر قاچاقچیان از روش های مختلف برای حمل و جابجایی مواد مخدر استفاده می کنند به نحوی که اخیرا شاهد کشف مقادیر زیادی مواد مخدر از زنان و کودکانی هستیم که تحت پوشش مسافرت های خانوادگی و... قصد جابجایی مواد مخدر را دارند.
سرهنگ امیرخانی خاطرنشان کرد:در این زمینه نیروی انتظامی تمام توان خود را در برخورد و مبارزه با این افراد به اجرا گذاشته و نخواهد گذاشت افرادی خاص و مجرم جهت کسب درآمدهای غیر قانونی دست به اعمال مجرمانه که هم برای فرد و هم برای جامعه زیان آور است برنند.
گفتنی است، متهم با معرفی به مراجع قضایی طی حکمی روانه زندان شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد